Hyppää sisältöön
Valikko

Suomen väkiluku 5 540 595

Rakennustiedot myötätuulessa 2018 Laivaseminaari


Väestörekisterikeskus järjestää tämän suomenkielisen laivaseminaarin 27.-29.11.2018 maistraattien ja kuntien rakennus- ja huoneistotietoja käsitteleville henkilöille M/S Silja Serenadella. Seminaarin pääteemoiksi on valittu: Kiinteistöverouudistus ja rakennusluokitusuudistus.

Tavoite

Seminaarin tavoitteena on edistää maistraattien ja kuntien välistä yhteistyötä, lisätä tietämystä rakennus- ja huoneistotietojen käytöstä eri viranomaisten kesken sekä edesauttaa verkostoitumista eri toimijoiden kesken. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni maistraattien ja kuntien rakennus- ja huoneistotietoja käsittelevä henkilö osallistuisi seminaariin.

Seminaarin sisältö

Seminaari sisältää informaatiota mm. kiinteistöverouudistuksen ja rakennusluokitusuudistuksen etenemisestä, yllätysluennoitsijan luennon, mielenkiintoisia työpajoja sekä monia omien alojensa asiantuntijoiden alustuksia. Alustajina toimivat mm. Verohallinnon, Tilastokeskuksen ja Väestörekisterikeskuksen asiantuntijat.

Seminaarin tarkempi ohjelma.

Seminaarin hinta

A-luokka, 1 hengen hytti 248 € / hlö
A-luokka, 2 hengen hytti 215 € / hlö
Promenade-luokka, 1 hengen hytti 248 € / hlö
Promenade-luokka, 2 hengen hytti 215 € / hlö
B-luokka, 1 hengen hytti 223 € / hlö
B-luokka, 2 hengen hytti 203 € / hlö

Seminaarihinta sisältää koulutuksen, kokoustilan, risteilyn valitussa hyttiluokassa sekä ohjelmassa mainitut aamupalat, ateriat ja kokouskahvit.

Matkatoimisto CWT Meetings&Events laskuttaa seminaarikulut suoraan osallistujilta. Matkatoimisto lisää hintoihin 9,00 € (+ALV 24%) palvelumaksun/lasku.

Lisäpalvelut

Osallistujille on mahdollista päästä Tukholmassa tutustumaan myös kuuluisaan Vasa-museoon. Museossa oleva Vasa-laiva on maailman ainoa jäljellä oleva 1600-luvulla rakennettu laiva. Tämän lisäpalvelun hinta on 39€ / hlö. Vierailulle ilmoittautumiset CWT Meetings&Events matkatoimiston ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Vierailulle mahtuu mukaan 45 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen

Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan koulutukseen 24.8.2018 klo 16.15 mennessä, CWT Meetings&Events matkatoimiston ilmoittautumisjärjestelmän kautta:

https://www.lyyti.in/vrk2018 

Suomenkielinen seminaari järjestetään jos osallistujia on vähintään 50 ja seminaariin mahtuu mukaan enintään 130 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lasku osallistumisesta lähetetään osallistujille n. 2 viikon kuluessa ilmoittautumisesta.

Jokainen osallistuja tekee oman ilmoittautumisen. Ilmoittautuessasi tarvitset omien tietojesi lisäksi organisaatiosi laskutusosoitteen. Ilmoita hyttitoiveesi ja 2 hengen hytissä majoittuvat ilmoittavat myös kenen kanssa jakavat hytin. Erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat kerätään ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli haluat perua ilmoittautumisesi ilmoittautumisajan puitteissa, voit tehdä sen sähköpostiisi saapuvan ilmoittautumisvahvistuksen ohjeen mukaisesti. Mahdolliset peruutukset ilmoittautumisajan 24.8.2018 jälkeen pyydetään lähettämään aina kirjallisena ja osoitteeseen rahu.info(at)vrk.fi. Peruutuskulu on 50 % matkan hinnasta, kun peruutus tapahtuu viimeistään 24.8.2018. Tämän jälkeen peruutuskulu on 100 %.

Seminaarin materiaalit

Seminaariin liittyviin materiaaleihin pääsee tutustumaan tällä sivulla myöhemmin.

Lisätietoja:

Kaikki seminaaria koskevat kysymykset voi toimittaa osoitteeseen rahu.info(at)vrk.fi