Hyppää sisältöön
Valikko

Suomen väkiluku 5 533 899

 

TAISTO18-harjoitukseen liittyvät yhteydenotot Valtoriin [email protected]

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on mukana harjoituksessa vastaamassa Päätelaitepalvelu Valttiin liittyviin kysymyksiin. Muut Valtorin palvelut on rajattu harjoituksen ulkopuolelle.

Lähettäkää Valtorille suunnatut, harjoitukseen kuuluvat kysymykset osoitteeseen [email protected]. Sähköpostiosoite on käytössä vain harjoituspäivän aikana.

Valtorin suuntaan tapahtuvat, simuloidut yhteydenotot, tulee hoitaa kyseisellä TAISTO18-harjoitusta varten perustetulla sähköpostilla. Harjoituksen simuloinnissa ei käytetä muita välineitä/yhteyksiä (esim. puhelin) oman organisaation ulkopuolelle kohdistuvissa yhteydenotoissa. Tämän avulla pienennetään harjoitustapahtumien sekaantumisen riskiä mahdollisten samanaikaisten tositilanteiden tapahtumiin.

VALTTI-työasemapalvelun käyttäjät:

  • Valtoriin voitte välittää kysymykset, jotka koskevat aamupäivän syötteiden mukaista tilannetta ja sen perusteella esittäisitte oikeassakin tilanteessa
  • huomatkaa, että koska kyseessä on harjoitus, organisaatioiden antamat viestit on sovitettu harjoitukseen liittyen
  • tarkoitus ei ole käydä sen laajempaa viestintää ulkopuolisten toimijoiden kanssa vaan keskittyä organisaation sisäisen, oman toiminnan kehittämiseen 

Harjoitukseen kuulumattomat yhteydenotot Valtoriin normaalien toimintatapojen mukaan.