Väestörekisterikeskus hakee tietopalvelujen yhteistyökumppaneita

15.10.2014 12.32
Tiedote

Väestörekisterikeskus (VRK) hakee yksityissektorin tietopalvelujen yhteistyökumppaneita. Haku koskee huhtikuussa 2015 alkavia yhteistyökumppanisopimuksia.

Väestörekisterikeskus ja sen yhteistyökumppanit tuottavat yhteistyössä väestötietojärjestelmän tietoihin perustuvia tietopalveluja yrityksille ja muille yhteisöille. Yhteistyökumppaneiden vastuulla on tuottaa mm. poimintapalveluja sekä asiakasrekisterien päivityspalveluja.

Yhteistyökumppanit huolehtivat myös tietopalvelujen markkinoinnista, asiakastarpeiden selvittämisestä, asiakasyhteydenpidosta, lupahakemusten toimittamisesta VRK:lle ja tietojen teknisestä toimituksesta sekä yhdessä VRK:n kanssa asiakkaiden tietojen käytön valvonnasta.

Hakuilmoitus ja sen liitteet julkaistaan Väestörekisterikeskuksen extranet-sivusto Eevertissä. Ohjeet käyttäjätunnusten pyytämiseen löytyvät hakuilmoituksesta.

Hakumenettelyä koskeviin tiedusteluihin vastaavat tietopalveluasiantuntija Pirre Korhonen, [email protected]@vrk.fi tai puh. 0295 535 004 ja tietopalveluasiantuntija Annika Collin, [email protected] tai puh. 0295 535 023.