Sosiaali-ja terveydenhuollon ammattihenkilöt voivat nyt uusia ammattikortin voimassa olevalla ammattikortilla sähköisen palvelun kautta ja tilata uuden ammattikortin suoraan kotiosoitteeseen

16.5.2017 9.37 | Julkaistu suomeksi 21.5.2018 klo 16.24
Tiedote

Sosiaali – ja terveydenhuollon ammattihenkilö voi tunnistautua WebVarttiin voimassa olevalla sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikortilla ja tilata kuvattoman tai kuvallisen ammattikortin suoraan kotiosoitteeseen tai vaihtoehtoisesti johonkin julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon rekisteröintipisteeseen.

Mikäli kortti tilataan rekisteröintipisteeseen, haetaan kortti henkilökohtaisesti rekisteröintipisteestä. Kortinhakijan tulee varata etukäteen aika rekisteröintipisteestä kortin noutamista varten. Lista rekisteröintipisteistä ja linkki ajanvaraukseen löytyvät VRK:n asiakassivuilta eevertti.vrk.fi/terveydenhuollolle.

Kortin haun yhteydessä rekisteröijä tunnistaa kortinhakijan. Kortinhakijalla tulee olla mukanaan jokin poliisin myöntämistä voimassaolevista tunnistamisasiakirjoista (passi, henkilökortti tai 1.10.1990 jälkeen myönnetty ajokortti).

Linkki WebVarttiin: https://haevarmenne.vrk.fi

Ohje WebVartin käyttöön löytyy osoitteesta eevertti.vrk.fi/terveydenhuollolle.